Zonwering


 

Als u kiest voor een Domburg zonwering hebt u daar jaren plezier van. Zonweringen zijn er in vele uitvoeringen en worden toegepast tbv ramen, terrassen maar ook bijvoorbeeld tbv “wind”-dicht maken van openingen onder veranda’s en van overkappingen van bijvoorbeeld tuinhuizen of jacuzzi.

Een zonwering bestaat meestal uit een doek en oprolmechanisme. Maar kan ook een vast paneel of rooster zijn. De verscheidenheid buitenzonwering is zeer groot zoals uitvalscherm, knikarmscherm, serrezonwering, markiezen, screen en met name de steeds populair wordende windvaste ZIP-screens.

Afhankelijk van de toepassing, afmetingen en uw wensen helpen wij u graag de beste keus te maken. Wij komen graag, vrijblijvend natuurlijk, bij u langs. U bent natuurlijk ook welkom bij ons in Oud Gastel, indien u ons van te voren belt zorgen wij dat er iemand voor u klaar staat met verse koffie en verstand van zaken.

Alle Domburg producten worden zo geproduceerd dat deze aan alle, in huidige regel- en wetgeving gestelde, eisen m.b.t. veiligheid, milieu en CE-markeringen voldoen. Ook onze toeleveranciers zijn op de hoogte van de Domburg gestelde hoge eisen. De montage zal worden uitgevoerd door eigen personeel wat veel ervaring heeft met uiteenlopende type zonweringen. Een juiste montage is van groot belang voor de veiligheid maar ook om schade aan uw woning te voorkomen.
 Particulieren

Industrie

Parkeergarage